Visadalių grūdų Juostelių lizdeliai
Paruošimo būdas
Užvirti vandenį (1 litras 100 g makaronų). Pasūdyti pagal skonį. Į verdantį vandenį įdėti „Lubella“ makaronų porciją. Virti apie 8-10 minučių. Kas kurį laiką pamaišyti. Išvirtus makaronus nukošti.
Sudėtis
Kvietiniai visadaliai makaronų miltai.
Maistingumas
Maistingumas 100 g produkto
Energinė vertė 1435 kJ / 340kcal
Riebalų 3,2 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g
Angliavadenių 58 g
iš kurių cukrų 3,1 g
Skaidulinių medžiagų 9,5 g
Baltymų 15 g
Druskos 0 g
Mineralinių medžiagų ir ląstelienos kiekis 100 g išvirtų makaronų.
Fosforas 120 mg (17%)*
Manganas 1,23 mg (62%)*
Geležis 2,06 mg (15%)*
Ląsteliena 3,4 g
* % rekomenduojamos normos