„Lubella Cannelloni“ makaronai su malta mėsa
Mėsos
patiekalai
KARŠTIEJI
PATIEKALAI
Sudėtingi
patiekalai

Ingredientai:​ 

„Lubella Cannelloni“ makaronai

250 g maltos mėsos

½  poro

250 ml pieno 

200 g sviesto

1 šaukštas miltų 

1 šaukštas aliejaus

druska ir juodieji pipirai ​

Paruošimo būdas:​ 

1. Maltą mėsą apkepinti aliejuje kartu su plonais griežinėliais supjaustytais porais. Pagardinti pagal skonį. 

2. „Cannelloni“ makaronus įdaryti mėsa (makaronų nereikia virti) ir sudėti sviestu pateptoje formoje

3. Puode ant mažos ugnies ištirpdyti sviestą ir palaipsniui, nuolat maišant, suberti miltus. Maišant, įpilti pieną, kai masė taps vienalytė, pagardinti druska ir pipirais. 

4. Įdarytus „Cannelloni“ makaronus užpilti padažu. Kepti temperatūroje 180˚C apie 30 minučių.

Skanaus!