Spagečiai Neapolitana
Mėsos
patiekalai
KARŠTIEJI
PATIEKALAI
Sudėtingi
patiekalai

Ingredientai:​

1 „Lubella“ visadalių grūdų spagečių įpakavimas  

1 skardinė pjaustytų konservuotų pomidorų be žievelės 

½ svogūno

2 skiltelės česnako

švieži petražolės lapai 

Parmezano sūris

alyvuogių aliejus 

druska, juodieji pipirai, raudonėliai

 

 

 

Paruošimo būdas:

  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, kaip yra nurodyta ant įpakavimo. Svogūnus supjaustyti kubeliais, česnakus plonais griežinėliais. Sutarkuoti Parmezano sūrį stambia tarka. 
  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Trumpai pakepinti česnakus ir svogūnus. Sudėti pomidorus ir virti ant vidutinės ugnies. Kai dalis vandens išgaruos, pagardinti raudonėliais, druska ir juodaisiais pipirais. Virti, kol padažas sutirštės.
  3. Padažą sumaišyti su makaronais. Patiekalą sudėti į lėkštes ir apibarstyti Parmezano sūriu. Be to, patiekalą galima pagardinti šviežiais petražolių lapais.